آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد لوبیا با گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ در گروه گوشت های قرمز قرار دارد و از کم چرب ترین و سالم ترین گوشت های قرمز به شمار می آید. در صورتی که بخواهید پروتئین موردنیاز بدن تان را از گوشت تأمین کنید، گوشتِ شترمرغ بهترین انتخاب شماست. رنگ تیره تر این گوشت نسبت به سایر گوشت‌ها، حاکی از مقدار بالای آهن در آن است؛ بنابراین مصرف آن به زنان باردار و افراد کم خون توصیه می شود. گوشت شترمرغ، چربی و کلسترول بسیار کمی دارد و به دلیل داشتن امگا3، بهترین گوشت برای سالمندان، بیماران قلبی و عروقی، بیماران مبتلا به فشار خون و افرادی است که قصد کاهش وزن دارند.

541738re.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

نان جو (مکعبی خردشده) 250 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
پودر سیر نیم قاشق چای خوری
کاهو (درشت خردشده) 150 گرم
کنسرو قارچ (بدون آب) 70 گرم
لوبیا چشم بلبلی (پخته و آبکش شده) 50 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب) 70 گرم
نخودفرنگی بلانچ کردن 70 گرم
گوجه فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
ران شترمرغ (پخته و مکعبی خردشده) 150 گرم
جعفری تازه (پاک و خردشده) 20 گرم
آب لیموترش 4 قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
2. نان جو را به همراه نیمی از روغن زیتون و پودر سیر در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را در سینی فر پهن کرده و به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا تُست شود؛
3. کاهو، قارچ، لوبیا چشم بلبلی، ذرت، نخودفرنگی و گوجه فرنگی را در ظرف موردنظر ریخته و مخلوط کنید، سپس ران شترمرغ، جعفری و نان جوی تُست شده را به ترتیب روی سالاد بریزید؛
4. آب لیموترش را به همراه سرکه بالزامیک، بقیه روغن زیتون، نمک و فلفل در ظرف کوچکی با یکدیگر مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را روی سالاد ریخته و سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به ران شترمرغ، می توانید از سینه مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید