چیز کیک باقلوا
چیز کیک ها به دو شیوه آماده میشود. دسته اول باید در فر قرار گیرند و دسته دوم بدون فر و در یخچال تهیه میشوند. چیز کیک باقلوا از دسته دوم میباشد.

مواد لازم
پودر بادام
(بدون نمک و بو داده)
یک سوم پیمانه (50 گرم)
پودر پسته
3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
پودر گردو
3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
بیسکویت ساده
(پودرشده)
200 گرم
زنجبیل
یک چهارم قاشق چایخوری
کره
(ذوب شده)
120 گرم
پنیر خامهای
500 گرم
شکر
(نرم و دانه ریز)
دو سوم پیمانه (100 گرم)
عسل
یک چهارم پیمانه (80 گرم)
پودر ژلاتین
یک و نیم قاشق چایخوری (12گرم)
خامه
(فرم گرفته)
375 گرم
طرز تهیه
1. در ظرفی مناسب، نیمی از پودر بادام، نیمی از پودرپسته، پودر گردو، بیسکویت و زنجبیل را مخلوط کنید، سپس کره را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید.
2. مخلوط را کف یک قالب گرد قرار دهید و با فشار محکم دست، مواد را در کف قالب کاملا پرس و فشرده کنید، سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
3. در ظرفی مناسب، پنیر خامه ای و شکر را با همزن دستی هم بزنید، عسل را به آن اضافه کنید.
4. پودر ژلاتین را در ظرفی حاوی چهار قاشق سوپ خوری آب سرد قرار دهید و ظرف را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود(روش بن ماری)، سپس به تدریج به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید. خامه رذا به مخلوط بالا اضافه کنید و با لیستک (قاشق پلاستیکی) مواد را به حالت دورانی با یکدیگر مخلوط کنید.
5. مخلوط آماده شده را در قالب روی مخلوط بیسکویت ریخته و روی آن مقداری پودر پسته و بادام بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورده و سرو کنید.
2. مخلوط را کف یک قالب گرد قرار دهید و با فشار محکم دست، مواد را در کف قالب کاملا پرس و فشرده کنید، سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
3. در ظرفی مناسب، پنیر خامه ای و شکر را با همزن دستی هم بزنید، عسل را به آن اضافه کنید.
4. پودر ژلاتین را در ظرفی حاوی چهار قاشق سوپ خوری آب سرد قرار دهید و ظرف را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود(روش بن ماری)، سپس به تدریج به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید. خامه رذا به مخلوط بالا اضافه کنید و با لیستک (قاشق پلاستیکی) مواد را به حالت دورانی با یکدیگر مخلوط کنید.
5. مخلوط آماده شده را در قالب روی مخلوط بیسکویت ریخته و روی آن مقداری پودر پسته و بادام بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورده و سرو کنید.
نکته
1. برای تهیه خامه فرم گرفته، یک پیمانه خامه، یک پیمانه پودر شکرو سه پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید و در فریزر بگذارید. زمانیکه کاملاً خنک شد، با همزن برقی هم بزنید تا حدی که خامه فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی خامه بماند.
2.برای بو دادن بادام، آن را در تابهای مناسب بدون روغن تفت دهید، سپس آن را پودر کنید.
جایگزین
به جای پنیر خامه ای از پنیر ماسکارپونه نیز میتوانید استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید
سهیلا
[ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
مثل همیشه عالی وممنون از دستورهای خوب تان
مدیر سایت سانازسانیا
[ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
وبسایت
ممنون از همراهی شما کاربر عزیز
سهیلا
[ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
مثل همیشه عالی وممنون از دستورهای خوب تان