آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آش ماست (شیراز)

IMG_9297.JPG

مواد لازم

برنج نیم‌کیلو
گوشت گردن بدون استخوان 600 گرم
پیاز داغ 5 تا 6 قاشق سوپ‌خوری
شبت تازه نیم پیمانه (نیم کیلو)
نعناع خشک (الک شده) 1 قاشق سوپ‌‌خوری
لپه نیم پیمانه
ماست ترش 1 کیلو
خلال پرتقال 1 عدد

طرز تهیه

1. برنج و پیاز داغ و لپه را با 6 پیمانه آب گوشت و روی حرارت ملایم می‌گذاریم نمک و فلفل می‌ریزیم و می‌گذاریم لپه و برنج پخته شود؛
2. گوشت را جداگانه با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد بعد از پخته شدن باید گوشت آب نداشته باشد گوشت را می‌کوبیم و کنار می‌گذاریم؛
3. سبزی را با دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم ماست را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً بجوشد و جا بیفتد خلال شیرین شده پرتقال را اضافه کرده آش را برای یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی حرارت می‌گذاریم در اواخر طبخ 3 تا 4 قاشق پیاز داغ اضافه می‌کنیم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی آن را نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم؛

نکته

آش ماست را بهتر است در ظرف تفلون تهیه کرد و از ظرف رویی استفاده نکرد؛
اگر بخواهیم آش کش بیاید مدت زمان بیشتری آن را بهم میزنیم،
ماست را یک روز قبل از یخچال بیرون می‌گذاریم و یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم و درموقع استفاده کردن آن را با همزن میزنیم تا ماست حالت صافی پیدا کند و بعد آن را داخل آش می‌ریزیم.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید