کتلت سیبزمینی با کالباس
یکی از راه های افزایش تنوع غذایی، ترکیب کردن مواد اولیه ای است که شاید تا به امروز آن را تجربه نکرده ایم. این اقدام علاوه بر جذابیت های خاص خود، چنانچه موجب تداخلات تغذیه ای نیز نشود، به لحاظ کاربردی ارزشمند خواهد بود.

4
تعداد نفرات
20 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
مواد لازم
سیبزمینی
(آب پز و رنده شده)
2 عدد (340گرم)
کالباس گوشت
(خرد شده)
100 گرم
پیاز
(خرد شده)
1 عدد (40گرم)
فلفل دلمهای قرمز
(نگینی شده)
1 عدد (100گرم)
زردچوبه
(پودرشده)
1 قاشق چایخوری (3گرم)
زعفران
(ساییده و حل شده در آب )
دم کردن زعفران
1 قاشق چایخوری (14میلی لیتر)
نمک
به مقدار لازم
فلفل
به مقدار لازم
تخممرغ
1 عدد (55الی60گرم)
روغن مایع
(مخصوص سرخ کردن)
به مقدار لازم
طرز تهیه
1.سیبزمینی را در ظرفی بریزید. کالباس، پیاز و فلفل دلمهای را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید. زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل را به آن بیافزایید و مجدداً مخلوط کنید.
2.تخممرغ را بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
3. از مواد به اندازه گردو بردارید و در دست کمی پهن کنید سپس آن ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا حدی که کتلتها طلایی شوند.
4. کتلت ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه با برگهای کاسنی، گوجه فرنگی مینیاتوری، ذرت و فلفل دلمهای قرمز تزیین و سرو کنید.
نکته
آب برای پختن سیبزمینی باید به حدی باشد که روی آن را بگیرد.
جایگزین
چنانچه شما نیز جزء افرادی هستید که بنا به دلایل مختلف، تمایلی به مصرف فرآورده های پروتئینی همچون کالباس ندارید، می توانید به جای آن، از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید.