کتلت ماهی

4
تعداد نفرات
20 دقیقه
زمان آماده سازی
40 دقیقه
زمان پخت
مواد لازم
فیله ماهی
(پخته شده)
500 گرم
سیبزمینی
(آب پز)
2 عدد
پیاز
1 عدد
سیر
(کوبیده شده)
2 حبه
گشنیز
(پاک و خرد شده)
150 گرم
پودر نان خشک
(خردشده)
2 قاشق سوپ خوری (14گرم)
نمک و فلفل سیاه
(پودرشده)
به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه
(پودرشده)
از هر کدام 1 قاشق چای خوری
تخممرغ
1 عدد
روغن مایع
(مخصوص سرخ کردن)
به مقدار لازم
هویج درشت
(آب پز)
1 عدد
زیتون سیاه
مقداری برای تزیین
چغندر و برگ کرفس
مقداری برای تزیین
طرز تهیه
1.ماهی و سیبزمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.
2.پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
3.تخم مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا" حالت چسبندگی پیدا کند.
4.از مایه گلولهای برداشته و در دست فرم داده در بقیه پودرنان بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.
5.هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
نکته
برای کتلت ماهی بهتر است از فیلهی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت 20 دقیقه بپزید.
در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخممرغ دیگر استفاده کنید.