آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کتلت ماهی

499040re.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 40 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

فیله‌ ماهی (پخته شده) 500 گرم
سیب‌زمینی (آب پز) 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
گشنیز (پاک و خرد شده) 150 گرم
پودر نان‌ خشک (خردشده) 2 قاشق سوپ خوری (14گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه (پودرشده) از هر کدام 1 قاشق چای خوری
تخم‌مرغ 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
هویج درشت (آب پز) 1 عدد
زیتون سیاه مقداری برای تزیین
چغندر و برگ کرفس مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.ماهی و سیب‌زمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.
2.پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید. 
3.تخم‌ مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا" حالت چسبندگی پیدا کند.
4.از مایه گلوله‌ای برداشته و در دست فرم داده در بقیه‌ پودرنان‌ بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.
5.هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

نکته

برای کتلت ماهی بهتر است از فیله‌ی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت 20 دقیقه بپزید.
در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه‌ کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخم‌مرغ دیگر استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید