آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دلمه سیب‌زمینی

279408IMG_9491.JPG
4 تعداد نفرات

مواد لازم

سیب‌زمینی 4 عدد (680گرم)
فلفل سیاه و قرمز (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 2 قاشق سوپخوری (28میلی لیتر)
پیاز (مگینی خرد شده) 1 عدد (140گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده) 400 گرم
رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری (45گرم)
آب یک دوم پیمانه (80میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز (خرد شده) 1 عدد (100گرم)
جعفری (پاک و خرد شده) 50 گرم
پنیر فیلا فیلا (رنده شده) 100 گرم
پنیر پارمسان (رنده شده) 100 گرم
پودر سوخاری 100 گرم
تحم مرغ 3 عدد (165الی180گرم)

طرز تهیه

1-سیب زمینی‌ها را پس از تمیز کردن، با مقداری آب و نمک به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. سپس از آب بیرون آورده، پس از کمی سرد شدن پوست آن ها را بگیرید و ریز رنده کنید.یک عدد تخم مرغ ، نیمی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به سیب زمینی ها بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.
2- پیاز را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید به حدی که آب گوشت گرفته شود.
3-رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا کمی تیره رنگ شود، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و بقیه زعفران به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. یک دوم پیمانه آب روی مواد ریخته و درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت پخته و آب مایه دلمه تبخیر شود.
4- سپس فلفل دلمه ای را به همراه جعفری به مواد گوشت اضافه و مخلوط کنید. پس از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و پنیر فیلا فیلا را بیفزایید.
5- کف دستتان را با مقداری روغن مایع چرب کنید، از سیب زمینی‌ها به اندازه یک نارنگی برداشته و پهن کنید و داخل آن را مایه گوشت قرار داده و به صورت گرد فرم دهید و در پنیر پارمسان بغلطانید، سپس در ظرفی تخم مرغ های باقی مانده را ریخته و با چنگال هم زده، دلمه را در آن غلطانده و مجدداً در پودر سوخاری بغلطانید و در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان (به حدی که روی دلمه ها را بپوشاند) سرخ کنید. سپس دلمه ها را در صافی قرار داده تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزیجات تازه تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

سارا نیک شریف [ ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ]
پاسخ
ممنونم از وقتی ک برای من گذاشتید
میخواستم بدونم طعمش تغییر نمیکنه و آیا مقدارش باید به همون نسبت باشه؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیز ترکیب پنیر خامه ای یا چدار و یا گودا میتونین استفاده کنین و به همان مقدار به جای پنیر پارمسان هم جایگزینی وجود ندارد .
سارا نیک شریف [ ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ]
پاسخ
با سلام و تشکر از زحماتتون
پنیر فیلا فیلا و پنیر پارمسان چه جایگزینی میتونن داشته باشن چون من دسترسی به خرید آنها ندارم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ]
وب‌سایت پاسخ
از پنیر خامه ای به صورت جایگزین می توانین استفاده کنید
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید