آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی نخودچی شکلاتی

IMG_4048(2).jpg
20 دقیقه آماده سازی 28 ساعت استراحت 20 دقیقه پخت

مواد لازم

روغن جامد 250 گرم
پودر شکر (الک شده) 250 گرم
آرد نخودچی (الک شده) 400 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
هل سبز (پودر شده) یک و یک دوم قاشق چای خوری
شکلات تلخ (ذوب شده) مقداری برای تزیین
پودر پسته مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و تغییررنگ دهد.
2. در ظرفی دیگر، آرد نخودچی، پودر کاکائو و پودر هل را با یکدیگر الک و مخلوط کنید، سپس آن را به مخلوط روغن جامد افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
4. خمیر را با وردنه، به ضخامت یک سانتی متر، بین دو ورق کاغذ روغنی، باز و صاف کنید.
5. خمیر بازشده را با کاتر ریز برش دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیرهای برش زده را در آن بچینید و به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند.
6. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و شیرینی ها را به مدت چهار ساعت، به همانصورت، در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، سپس یک سطحِ آنها را به شکلات ذوب شده آغشته کنید.
7. مقداری پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید، سپس آن ها را در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

Armine - S [ ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
mamnoon az dastoorate khoob va kameletoon. Mesle hamishe aali.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از توجهتون عزیزم
سهیلا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام میتونیم از کره استفاده کنیم ممنون
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۱ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
بهتر است این کار را نکنید چون برای شرینی های سنتی استفاده از روغن مناسب تر است و ماندگاری شیرینی بیشتر میشود.
اما در صورت تمایل میتوانید 100 گرم روغن را همراه با 100 گرم کره به موادتان اضافه کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید