آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ نخودفرنگی با خامه

سوپ نخودفرنگی.jpg
4 تعداد نفرات 30 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه پخت

مواد لازم

جعفری (پاک و خردشده) 150 گرم
گشنیز (پاک و خردشده) 150 گرم
فلفل سفید (پودر شده) به مقدار لازم
استاک گوشت 8 پیمانه
نخود فرنگی (بلانچ شده) بلانچ کردن 450 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 1 قاشق سوپ خوری
خامه یک و یک چهارم پیمانه (250 گرم)
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب لیموترش تازه 3 قاشق سوپ خوری
پنیر گودا یا هر نوع پنیر طعم دار پرچرب 100 گرم

طرز تهیه

1. در قابلمه ای مناسب، سبزی، فلفل سفید و 7 پیمانه استاک گوشت بریزید و درِ قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد و مقدار آن به نصف مقدار اولیه کاهش یابد؛
2. پس از پخت، مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید، عصاره حاصل را از صافی رد کنید تا صاف شود. نخود فرنگی ها را به مدت 5 دقیقه در قابلمه ای حاوی آب بریزید تا بپزند، سپس در مخلوط کن آسیاب کنید و به عصاره ای که از صافی رد کرده اید بیافزایید. پس از آن، روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا مواد با یکدیگر کاملاً مخلوط شوند؛ 
3. در قابلمه ای، استاک باقی مانده را با نمک و آرد مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. نیمی از خامه را با زرده تخم مرغ کاملاً مخلوط کنید و در دقایق آخر پخت، به سوپ بیافزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید (توجه داشته باشید که سوپ نباید بجوشد)؛
4. قبل از اینکه سوپ بجوشد، آن را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. پنیر را نیز با بقیه خامه کاملاً مخلوط کنید تا به صورت کِرم درآید؛ سپس سوپ را در ظرف مورد نظر بکشید؛ در وسط ظرف، مخلوط پنیر و خامه را بریزید و سرو کنید.

نکته

1. هرچه نخودفرنگی ریزتر و جوان تر باشد، بهتر است. از خرید نخود فرنگی که جوانه زده و پیچک های زرد رنگ و پلاسیده دارند نیز اجتناب کنید.
2. نگه داری: نخود فرنگی را می توانید به مدت دو روز در یخچال و تا چندین ماه به صورت سلفون پیچ در فریزر نگه داری کنید.
3.خواص نخود فرنگی: دارای ویتامین های B1،C،K،B9، منیزیم و فیبر، موثر در کاهش وزن، بر طرف کننده یبوست، رفع کم خونی، ارتقاء سلامت قلب و عروق، حفظ سلامت استخوان ها و پیشگیری از سرطان

فکر بکر

برای تهیه سوپ رژیمی به آن زرده تخم مرغ اضافه نکنید و مقدار خامه آن را نصف کنید.


نظر خود را بنویسید

ملیکا [ ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ ]
پاسخ
ممنون از آموزشهای بسیار خوبتون . می شه لطفا دستور کرم سوپ بروکلی رو هم بذارید.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیز حتما در اصرع وقت برای شما خواهیم گذاشت
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید