آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ گوجه

DSC_6786-2.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 60 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوجه فرنگی (خردشده) 1 کیلوگرم
استاک مرغ استاک 1 لیتر
آرد یک چهارم پیمانه
کره 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
خامه 1/3 پیمانه

طرز تهیه

1. آب گوجه فرنگی را در آب میوه گیری گرفته و همراه با نیمی از استاک مرغ، روی حرارت ملایم بگذارید.
2. در این فاصله، آرد را در کره تفت دهید. بقیه استاک با رب گوجه فرنگی را به تدریج به آرد بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
3. مایه حاصل را با مقداری نمک و فلفل به گوجه فرنگی بیافزایید و در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد.
4. زمانی که سوپ آماده شد، نیمی از خامه را با مقداری از سوپ رقیق کرده سپس به سوپ اضافه کنید.
5. سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مورد نظر بریزید و با بقیه خامه سرو کنید. 

نظر خود را بنویسید

بیتا بابائی [ ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ]
پاسخ
میشه خامه استفاده نکنیم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله دوست عزیز به ذایقه شما بستگی دارد
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید