آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ تره فرنگی

DSC_6561.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه آماده سازی 60 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیب زمینی (خرد شده) 2 عدد
پیاز (خرد شده) 1 عدد
کرفس و تره فرنگی (پاک و خرد شده) جمعاً 2 ساقه
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
کره 1/3 پیمانه
شیر (داغ) 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 پیمانه
آب لیموترش تازه 1/4 پیمانه
جعفری (پاک و خردشده) 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1. سیب زمینی، پیاز، کرفس، تره فرنگی، نمک، فلفل و 3 پیمانه آب را در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزند.
2. پس از پخت، از روی حرارت بردارید. زمانی که سرد شد، مواد را در مخلوط کن بریزید تا به حالت پوره درآیند؛ 
3. کره، نمک، فلفل و شیر داغ را به مخلوط بالا بیفزایید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد (در این مدت چند بار آن را هم بزنید)؛
4. زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه ریخته و با چنگال هم بزنید. خامه را با یک پیمانه از مایع سوپ رقیق کنید، سپس به همراه زرده تخم مرغ به سوپ بیفزایید (دقت کنید قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید). پس از برداشتن سوپ از روی حرارت، آب لیمو را به آن اضافه کنید؛ 
6. پس از آن، سوپ را در ظرف های موردنظر بریزید و روی آن را با جعفری تزیین کرده و به همراه نان کروتن سرو کنید. 

نکته

تره فرنگی را انتخاب کنید که قسمت زیادی از آن سفید باشد. از خرید تره فرنگی هایی که برگ های زرد و خشک دارند و تغییر رنگ داده اند، بپرهیزید.
تره فرنگی را در کیسه پلاستیکی قرار داده و تا چند هفته در یخچال نگه داری کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید