آشپزی بدون عشق معنا ندارد

املت سیب و کشمش

DSC_99461.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

کره 2 قاشق سوپخوری (32گرم)
سیب (پوست کنده،بدون هسته و برش داده) 1 عدد (15گرم)
شکر قهوه‌ای یک چهارم پیمانه (38گرم)
کشمش بی‌دانه 2 قاشق سوپخوری (14گرم)
پودر ژله آلو 1 قاشق سوپخوری (19گرم)
تخم مرغ 4 عدد (220 الی 240گرم)
خامه 2 قاشق سوپخوری (32گرم)
شکر دانه درشت 1 قاشق سوپخوری (13گرم)

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 250 درجه فارنهایت (125 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید.
2. نیمی از کره را در تابه نچسبی روی حرارت ملایم ذوب کرده، سیب و شکر را به آن اضافه و در آن را بگذارید، چهار دقیقه روی حرارت بماند.
3. کشمش را افزوده و پس از دو دقیقه پودر ژله را اضافه و خوب هم بزنید و سه تا چهار دقیقه دیگر بپزید.
4. تخم‌ مرغ ها را به همراه خامه با همزن دستی هم بزنید و در تابه‌ای که بقیه کره را در آن ذوب کرده اید بریزید. بدون اینکه هم بزنید 30 ثانیه روی حرارت بماند.
5. به آرامی وسط املت را هم بزنید تا تخم‌ مرغ ها سفت و املت فرم بگیرد. به پختن ادامه دهید، با قاشق اطراف املت را بلند کنید و شکر را زیر آن بپاشید تا لعاب ایجاد کند.
6. مخلوط سیب را در یک طرف املت چیده،با استفاده از کف گیر طرف دیگر را روی آن برگردانید،سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید . 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید