آشپزی بدون عشق معنا ندارد

قیساوای کدوحلوایی

DSC_4724re.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 2 تا 3 قاشق سوپ‏خوری
کدوحلوایی (بدون‏ پوست و خردشده) 500 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 130 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوری
گردو (خرد و بوداده‏ شده) 70 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپ‏خوری

طرز تهیه

1.کره را در تابه ‏ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. کدوحلوایی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید، سپس 2/1 پیمانه آب به تابه افزوده، درِ آن را بگذارید تا کدوحلوایی به مدت 15 دقیقه بپزد؛
2.پس از پخت، کدوحلوایی پخته‏ شده را با چنگال له کرده، سپس شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید تا در آن کاملاً حل شود. مخلوط را مجدداً روی حرارت قرار دهید؛
3.زعفران و گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید. دارچین را به آن اضافه و مخلوط کنید. قیساوای کدوحلوایی را در ظرف مورد نظر بریزید می‏توانید در صورت تمایل در زمان سرو با خامه فرم‏ گرفته سرو کنید.

فکر بکر

خمیر فیلو را به ‏صورت مارپیچ برش زده و به کمی کره آغشته کنید، سپس قیساوای را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با خمیر بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم ‏شده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، را از فر بیرون آورید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید