آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش کدو حلوایی

IMG_5940re.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

پیاز (خرد شده) 1 عدد (140گرم)
گوشت مغز ران (گوسفند یا گوساله، خردشده) 400 گرم
زردچوبه (پودر شده) 1 قاشق چایخوری (3گرم)
زعفران (ساییده و حل‌ شده در آب‌جوش) 2 قاشق سوپخوری (28میلی لیتر)
کدو حلوایی (پوست گرفته و خردشده) 1 کیلوگرم
شکر یک سوم پیمانه (50گرم)
آب‌ لیموترش 2 قاشق سوپخوری (28میلی لیتر)
دارچین (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود. زردچوبه را نیز افزوده و تفت دهید. 7 پیمانه آب را اضافه کنید، پس از این که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده، زعفران را بیفزایید و در ظرف را بگذارید تا بپزد. در تابه ‌ای روغن ریخته روی حرارت قرار دهید. داغ ‌که شد، کدو را در آن تفت دهید. سپس کدو را  به همراه شکر، آب‌ لیمو، دارچین، نمک و فلفل به خورش اضافه‌ کرده و بگذارید جا بیفتد.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید