آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آش کدوحلوایی

آش و سوپ کدوحلوایی را بسته به سلیقه و ذائقه مردم هر شهر می‏توان با گوشت، حبوبات و یا سبزی تهیه کرد، اما دستوری که ما تقدیم شما کرده ‏ایم آش کدو شمالی است که شیرین و بسیار مناسب فصل پاییز و زمستان است

DSC_5636.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

برنج خیساندن دو سوم پیمانه
نمک ۱ قاشق چای‏خوری
کدوحلوایی (پخته و پوره ‏شده) یک و یک دوم پیمانه
شیر 2 پیمانه (500میلی لیتر)
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
گلاب یک چهارم پیمانه (40گرم)
هل (پودر شده) یک دوم قاشق چایخوری
دارچین (پودر شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.آبِ روی برنج خیس‏ شده را خالی کرده، سپس آن را به‏ همراه نمک در ‏قابلمه ‏ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا برنج کاملاً مغز پخت شود؛
2.کدوحلوایی، شیر، شکر، گلاب و هل را به برنج پخته ‏شده اضافه کرده و با قاشق به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند و آش کاملاً جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین تزیین و سرو کنید.

نکته

مقدار شکر را بسته به ذائقه‏ تان می‏توانید کم و زیاد کنید، همچنین می‏توان شکر را پس از پختِ کاملِ آش به آن بیفزایید.


نظر خود را بنویسید

مهناز [ ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ]
پاسخ
بسیار عالی حتما امتحان میکنم سپاس
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید