آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی زعفرانی

شیرینی زعفرانی.jpg
15 دقیقه آماده سازی 10 دقیقه پخت

مواد لازم

کره 1 پیمانه
پودر قند یک و یک دوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
آرد گندم (الک شده) 4 پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق سوپخوری
پودر قند مقداری برای تزیین
مارمالاد (به دلخواه) 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید؛
2.کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته، با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم زده تا لطیف شود؛
3.تخم مرغها را به پودرقند افزوده، به هم زدن ادامه دهید تا کرم رنگ شوند، سپس زعفران را به آن بیفزایید؛
4.آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده، با دست مخلوط کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد؛
5.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته، به صورت گرد فرم داده و با فاصله مناسب در سینی شیرینی پزی چرب نشده ای چیده و آنها را به کمک نوک انگشت کوچک دستتان کمی گود کرده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده تا پخته شوند؛
6.پس از پخت، آنها را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید. پس از اینکه سرد شدند، توسط الک، مقداری پودر قند را روی شیرینی های سرد شده بریزید. روی هر یک را با مارمالاد تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. 


نظر خود را بنویسید

نسرین نجفی [ ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام. ممنون از دستورات خوبتون. ببخشید یک پیمانه شیرینی پزی 125 گرم ارد هست و 4 پیمانه 400 گرم نمیشه. من متوجه منظورتون نشدم. پیمانه درسته یا گرم؟ ممنون و سپاس
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بله این دستور کمی مشکل داره دوست عزیزم. 4 پیمانه آرد حدودا 600 گرم میشه
بتول غفاری [ ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ]
پاسخ
عالیه شیرین کام باشید
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید