آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای انگور قرمز

IMG_3595re.jpg

مواد لازم

انگور قرمز (حبه شده) 1 کیلوگرم
لیموترش (با پوست و هسته و درشت خردشده) 280 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 1 کیلوگرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1.انگور را به همراه لیموترش در قابلمه ای حاوی یک لیتر آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا به مدت 45 دقیقه بپزد؛
2.پس از این مدت، انگورها را با گوشت کوب برقی بکوبید. درِ ظرف را بگذارید تا انگور مجدداً به مدت 45 دقیقه دیگر بجوشد. مخلوط را در تنظیفی ریخته و فشار دهید، سپس آن را به مدت 12 ساعت به صورت ایستاده قرار دهید تا عصاره آن کاملاً خارج شود. پس از این مدت، عصاره به دست آمده را از صافی رد کنید تا پالپ میوه جدا شود؛
3.عصاره به دست آمده را به همراه شکر در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار داده و مرتباً هم بزنید تا شکر کاملاً ذوب شود، سپس بگذارید به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد (در طی این مدت، آن را هم نزنید)؛
4.در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با  پیمانه آب سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بَن‏ماری). ژلاتین ذوب شده را به قابلمه حاوی عصاره افزوده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت برداشته، از صافی رَد کنید و بگذارید در دمای محیط کمی خنک شود. مربای پخته شده را با ملاقه در ظرفِ شیشه ای دردار استریل شده بریزید، طوریکه یک سانتی متر از لبه ظرف، خالی باشد. ظرفِ مربا را به صورتیکه درِ آن، به سمتِ پایین باشد، روی میز قرار دهید تا هوا کاملاً از بین مربا خارج شود. پس از آن، شیشه را به حالت اولیه برگردانده، درِ شیشه را باز کنید و لبه ظرف را با حوله کاغذی کاملاً تمیز کنید. مربا را به مدت 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد و آماده سرو شود.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید در مرحله سه، یک تکه چوب دارچین به قابلمه اضافه کرده و پس از پخت، چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید.


نظر خود را بنویسید

سحر [ ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
مرسی ازشما... اول شربت قوام بیاد بعد انگورو بریزیم توش تا جوش بیاد ۴۵ دقیقه!؟؟؟؟ بعد مشکلی پیش نمیاد براش؟؟؟ خوب توضیح بدید مربای انگور با پالپ میخام،،،
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر عزیز طبق دستور داده شده عمل کنید.
با تشکر از همراهی شما
ناهید [ ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام ممنون ار مربای خوشمزه تان ولی اگر با خود انگور باشه مربا بهتر نمی شه ؟ تا اینکه آن را صاف کنیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز میتوانید انگور را صاف نکنید و با حبه انگور کامل درست کنید.
میتوانید بگذارید شربت قوام بیاید ، پودر ژلاتین را حذف کنید و انگور حبه شده را به شربت قوام آمده اضافه کنید و بگذارید تا شربت مربا مجددا به قوام بیایم.
رضا [ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام فکرکنم انگوربایدموقع جوشیدن دوسوم اب ان بایدکم شودتا پاک شود
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر عزیز باید دوسوم آب برداشته شود
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید