مربای انگور قرمز

مواد لازم
انگور قرمز
(حبه شده)
1 کیلوگرم
لیموترش
(با پوست و هسته و درشت خردشده)
280 گرم
شکر
(نرم و دانه ریز)
1 کیلوگرم
پودر ژلاتین
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1.انگور را به همراه لیموترش در قابلمه ای حاوی یک لیتر آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا به مدت 45 دقیقه بپزد؛
2.پس از این مدت، انگورها را با گوشت کوب برقی بکوبید. درِ ظرف را بگذارید تا انگور مجدداً به مدت 45 دقیقه دیگر بجوشد. مخلوط را در تنظیفی ریخته و فشار دهید، سپس آن را به مدت 12 ساعت به صورت ایستاده قرار دهید تا عصاره آن کاملاً خارج شود. پس از این مدت، عصاره به دست آمده را از صافی رد کنید تا پالپ میوه جدا شود؛
3.عصاره به دست آمده را به همراه شکر در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار داده و مرتباً هم بزنید تا شکر کاملاً ذوب شود، سپس بگذارید به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد (در طی این مدت، آن را هم نزنید)؛
4.در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با پیمانه آب سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بَنماری). ژلاتین ذوب شده را به قابلمه حاوی عصاره افزوده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت برداشته، از صافی رَد کنید و بگذارید در دمای محیط کمی خنک شود. مربای پخته شده را با ملاقه در ظرفِ شیشه ای دردار استریل شده بریزید، طوریکه یک سانتی متر از لبه ظرف، خالی باشد. ظرفِ مربا را به صورتیکه درِ آن، به سمتِ پایین باشد، روی میز قرار دهید تا هوا کاملاً از بین مربا خارج شود. پس از آن، شیشه را به حالت اولیه برگردانده، درِ شیشه را باز کنید و لبه ظرف را با حوله کاغذی کاملاً تمیز کنید. مربا را به مدت 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد و آماده سرو شود.
فکر بکر
در صورت تمایل، میتوانید در مرحله سه، یک تکه چوب دارچین به قابلمه اضافه کرده و پس از پخت، چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید.
بله کاربر عزیز طبق دستور داده شده عمل کنید.
با تشکر از همراهی شما
کاربر عزیز میتوانید انگور را صاف نکنید و با حبه انگور کامل درست کنید.
میتوانید بگذارید شربت قوام بیاید ، پودر ژلاتین را حذف کنید و انگور حبه شده را به شربت قوام آمده اضافه کنید و بگذارید تا شربت مربا مجددا به قوام بیایم.
بله کاربر عزیز باید دوسوم آب برداشته شود