آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سمبوسه

مجله 121و13 ص 28.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

پیاز (خردشده) 2 عدد (280 گرم)
روغن مایع به مقدار لازم
گوشت (چرخ‌کرده) 250 گرم
تره (خردشده) 200 گرم
سیب زمینی (نگینی‌شده) 3 عدد (510 گرم)
نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری به مقدار لازم
نان ماشینی یا لواش به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را با مقداری روغن مایع تفت دهید تا شفاف شود.

سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب‌گوشت کشیده شود.

بعد تره را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

سیب زمینی ها را نیز جداگانه در روغن سرخ کرده و به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری به مواد بالا بیفزایید.

پس از آن نان‌ها را به اندازة 7 * 30 برش داده و مطابق دستور پیچیدن  سمبوسه بپیچید.

مقداری روغن مایع در ظرف گودی ریخته و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه با مقداری سبزیجات و فلفل تزئین کنید.


فکر بکر

در صورت تمایل می‌توانید مقدار فلفل قرمز و ادویه را زیادتر استفاده کنید تا سمبوسه طعم تندتری بگیرد.


نظر خود را بنویسید

منا مولاپناه [ ۰۶ تير ۱۳۹۶ ]
پاسخ
لطفا تو اپلیکیشن هم بیاریدش.
فاطمه [ ۱۸ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
خیلی عالیه سایتتون.
اگر امکانش هست طرز تهیه سس هایی ک میشه باهاش سمبوسه میل کرد ،بزارین
یه خواهش دیگه:؛لطفا طرز درست کردن سس خردل ک با ساندویچ میشه سرو کرد بزارین....هزار بار ممنونم بخاطر زحماتتون
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
حتما کاربر عزیز
همراهمان باشید
سنبل سعادت [ ۰۷ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
عالى
احمد [ ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ]
پاسخ
سلام مثل همیشه عالی است
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید