آشپزی بدون عشق معنا ندارد

حلوای گردو

دسری که پختنش مرد کهن می خواهد

DSC_73431.jpg
10 دقیقه زمان آماده سازی 3 ساعت زمان پخت

مواد لازم

گردو (چرخ شده) 100گرم
برنج یک دوم پیمانه
شکر (نرم و دانه ریز) یک پیمانه (150گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1.گردو را به همراه یک پنجم لیتر آب در قابلمه ای مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گردو به مدت سه ساعت بپزد؛
2.یک ساعت پس از پختِ گردو، آبِ روی برنج خیس شده را خالی کنید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بپزد و به روغن بیفتد؛
3.پس از دو ساعت، شکر را به تدریج به حلوا اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا زمانیکه مخلوط کاملاً خشک و تیره رنگ شود و به دست نچسبد، البته مراقب باشید تا تَه نگیرد، سپس زعفران را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید. پس از سردشدن، آن را برش دهید، روی آن را با گردو تزیین و سرو کنید.

نکته

زمانیکه برنج با گردو پخته و کاملاً له میشود، مخلوط غلیظ تر شده و رنگ آن از قهوه ای روشن به قهوه ای تیره تغییر پیدا میکند


نظر خود را بنویسید

Elly [ ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ]
پاسخ
Kheili mamnoon emshab dorost mikonam.
احمد [ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ]
پاسخ
ممنون تا حلا نشنیده بودم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید