سالاد کلم خامه ای

20 دقیقه
زمان آماده سازی
60 دقیقه
زمان استراحت
مواد لازم
سس مایونز
1/2 پیمانه
خامه
2 قاشق سوپخوری
شکر
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه
1 قاشق چایخوری
خردل
(پودر شده)
1 قاشق چایخوری
کرفس
(خرد شده)
1 ساقه
نمک و فلفل سیاه
(پودرشده)
به مقدار لازم
کلم
(نازک برش خورده)
1 عدد
هویج
(رنده شده)
1 عدد
پیاز
(خرد شده)
50
پنیر پارمزان
70 گرم
طرز تهیه
سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ادغام شوند. پنیر پارمزان را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. پس از آن، مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.