سالاد لوبیا با زیتون

20 دقیقه
زمان آماده سازی
مواد لازم
لوبیا چیتی
(پخته شده)
خیساندن
2 پیمانه
زیتون سیاه
(بدون هسته و حلقه ای خردشده)
100 گرم
پیاز قرمز کوچک
(حلقه ای خردشده)
2 عدد
کاهو
(خرد شده)
1 عدد
برگ ریحان
به مقدار لازم
پنیر اسرم
(نگینی خردشده)
40 گرم
روغن زیتون
2/3 پیمانه
سرکه سفید
1/3 پیمانه
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز
(پودرشده)
به مقدار لازم
طرز تهیه
در ظرفی لوبیا، زیتون، پیاز، کاهو، برگ های ریحان و پنیر را بریزید. در ظرف دیگری روغن زیتون، سرکه و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بالا بریزید و بلافاصله سرو کنید.
جایگزین
به جای پنیر اسرم می توانید از پنیر گودا استفاده کنید.