آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد سیب‌زمینی

DSC_2785-2re.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیب زمینی (حلقه شده با پوست) 750 گرم
سیب زمینی استامبولی با پوست (درشت خرد شده) 500 گرم
روغن زیتون 1/3 پیمانه
پیاز (نگینی شده) 1 عدد
شبت تازه (ریز خرد شده) 1/4 پیمانه
ریحان تازه (ریز خرد شده) 1/4 پیمانه
آب لیموترش تازه 1/4 پیمانه
کاپریس 1/4 پیمانه
خردل 1 قاشق سوپ‌خوری
سیر (کوبیده شده) 1 حبه

طرز تهیه

1. سیب‌زمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه به مدت 45 دقیقه بپزید تا نرم شوند سپس در آبکش بریزید. 
2. گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب‌زمینی و سیب‌زمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آن ها بمالید سپس گریل کنید. 
3. پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای رنگ شدند از فر بیرون آورید و روغن باقی مانده، پیاز، شبت، ریحان، آب لیموترش تازه، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید سپس آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید