آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بیسکویت های ادویه دار

DSC_7646 2re.jpg

مواد لازم

روغن مایع به مقدار لازم
رنده پوست پرتقال و لیمو از هر کدام 1 قاشق سوپ خوری
خلال بادام سه چهارم پیمانه (68گرم)
کشمش پلویی دو سوم پیمانه (74گرم)
کره دو سوم پیمانه (106گرم)
شکر دو سوم پیمانه (100گرم)
عسل یک دوم پیمانه (160گرم)
تخم مرغ 3 عدد (165 تا 180گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و هل (پودر شده) از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
جوزهندی و زنجبیل (پودر شده) از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
آرد دو پیمانه (210گرم)
پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری (4گرم)
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری (6گرم)
شکلات سفید (ذوب شده) 100 گرم
مغز بادام، مغز گردو، آلبالو خشک بی نمک مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.پیش از آماده سازی مواد، فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛
2.کف قالب 30×20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع و قلم مو آن را چرب کنید؛
3.رنده پوست پرتقال، لیمو، خلال بادام و کشمش را با کره مخلوط کرده و در ظرفی مناسب با همزن برقی هم بزنید تا به صورت کرم درآید (دقت داشته باشید، دمای کره باید مطابق با دمای اتاق باشد)؛
4.شکر، عسل، تخم مرغ و نمک را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم کاملاً غلیظ شود؛
5.دارچین، هل، جوزهندی، زنجبیل، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دوبار الک کنید؛ سپس به کرم اضافه کرده و با قاشق پلاستیکی (لیسک) مواد را کاملاً مخلوط کنید و در آخر پوست پرتقال، لیمو، بادام و کشمش را به مواد فوق اضافه و مخلوط کنید؛
6.سپس خمیر را بر روی سینی فر به قطر یک سانتی متر باز کنید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد؛ سپس از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود. پس از خنک شدن، به صورت مکعب مستطیل ببرید و هر کدام از برش ها را با شکلات سفید، مغز بادام، مغز گردو و آلبالو خشک تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید