آشپزی بدون عشق معنا ندارد

موس آلبالو

DSC_96081.jpg
30 دقیقه زمان آماده سازی 5 ساعت زمان استراحت (پیش از پخت)

مواد لازم

آلبالو (بدون هسته) 500 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه (100 گرم)
پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
خامه (شیرین شده ) 1 پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شربت آلبالو یک دوم پیمانه

طرز تهیه


1.آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛
2.شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه های مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
3.آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛
4.پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛
5.خامه شیرین شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن برق هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد؛
6.مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه شیرین و فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛
7.مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
8.پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خامه شیرین و فرم گرفته و شربت آلبالو تزیین و سرو کنید.

جایگزین

به جای پوره آلبالو، میتوانید از پوره توت فرنگی یا شاه توت نیز استفاده کنید


نظر خود را بنویسید

آیه [ ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام و آرزوی موفقیت روز افزون
میخواستم خواهش کنم اگه میشه با نوبرانه چاغاله بادام و ریواس و بامیه هم دستور تهیه غذاهای جدیدی رو برامون بذارید
از تلاشها و دستورات خوبتون ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
حتما دوست عزیز برای شما این موارد رو خواهیم گذاشت
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید