آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک ایرلندی با موس شکلات

2 (1).jpg

مواد لازم

مواد اولیه کیک
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 6 عدد (330 الی 360 گرم )
شکر نصف پیمانه (75 گرم)
پودر کاکائو نصف پیمانه (15 گرم)
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری (18 گرم)
شکلات تخته ای (ذوب شده) 150 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
مواد اولیه موس
شکلات تخته ای 450 گرم
شیر (ولرم) نصف پیمانه ( 80 میلی لیتر)
خامه شیرین (فرم گرفته) 3 پیمانه (600 گرم)
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری (8 گرم)

طرز تهیه

کیک:
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) روشن کنید. قالب گردی (که از پهلو جدا می شود) به ابعاد 25 ×30 سانتی متر را انتخاب کرده، کف آن را با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. در ظرف مناسبی زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس پودر کاکائو و آرد ذرت را الک کرده به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. شکلات و آب را نیز به آن افزوده، هم بزنید تا مواد یکدست شود. سفیده های تخم مرغ را نیز جداگانه در ظرفی با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد، سپس در دو مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با قاشق پلاستیکی (لیسک) آن را هم بزنید تا مایه یکدست شود. پس از آن در قالب بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از پخته شدن از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود. سپس کاغذ روغنی آن را جدا کرده، مجدداً در قالب قرار دهید.
موس:
شکلات تخته ای را روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود(بن ماری). سپس شیر را به آن افزود، هم بزنید تا یکدست شود. از روی بخار بردارید و به خامه بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. سپس روی کیک بریزید. پس از این مرحله کیک را به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت پودر کاکائو را روی آن به وسیله الک بپاشید و از قالب جدا کنید و به دلخواه برش دهید. 

نظر خود را بنویسید

ر [ ۲۲ مهر ۱۳۹۶ ]
پاسخ
آیا در موس نباید از ژلاتین استفاده کرد>؟؟؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
نه احتیاجی نیست.
H.MPD [ ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام وسپاس بابت دستورات و زحمات وبه طور کل سایت عالیتان میخواستم بدانم منظور از آرد ذرت همان آردش است یا نشاسته ذرت در این رسپی کدام بهتر است ؟وبا پوزش در رسپی دیگری نوشته شده آرد نول میتونم خواهش کنم بگویید آرد نول چه نوع آردی هست آیا همان آرد شیرینی پزی است ؟(شرمنده من خیلی تازه کارم)
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز آرد ذرت با نشاسته ذرت متفاوت است.
منظور از آرد نول همان آرد سه صفر یا آرد شیرینی پزی است که به صورت بسته بندی و یا فله در لوازم قنادی فروشی ها به فروش میرسد.
افشانی [ ۱۷ تير ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام
اگر به جای آرد ذرت از ارد معمولی استفاده کنیم اشکال داره؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ تير ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز شما میتوانید از آرد معمولی استفاده کنید اما استفاده از آرد ذرت باعث میشود کیک تردتری داشته باشید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید