آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مارمالاد زردآلو

750719re.jpg

مواد لازم

زردآلو 1 کیلوگرم
شکر شش و دوسوم پیمانه (1 کیلو گرم)
ورقه ژلاتین 2 عدد (4 گرم)
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
وانیل شکری نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

زردآلو را شوک حرارتی داده (یک لحظه در آب جوش بلافاصله در آب سرد) پوست آن را بگیرید و به صورت پوره درآورید. شکر و پوره زردآلو را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر حل شده و شربت قوام آید. زمانی که شربت کاملاً قوام آمد ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید از آب بیرون آورده به همراه آب لیموترش به مایه بالا بیفزائید، هم زده تا ورقه های ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنیـد. پس از ایـن کـه سـرد شد در شیشه های دردار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکته

1ـ مارمالادها، بعد از پخت زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که :
الف : در جای گرم نگهداری شوند.
ب : دوباره جوشانده شوند.
ج : زمان زیادی نگهداری شده باشند (بهتر است مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.)
2ـ اگر مارمالاد با حرارت تند بجوشد، شکرک می زند.
3ـ بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا رنگ مارمالاد بهتر شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید