آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کرپ آلبالو و بستنی

«کرپ»، کلمه ای فرانسوی به معنای پارچه روشن از حریر یا پشم لطیف است و در اصطلاح آشپزی، نان نازکی را گویند که در تابه ای کوچک و روی حرارت ملایم پخته می شود.

114699re.jpg
30 دقیقه زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 13 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

آلبالو (بدون دُم و هسته) 250 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 165 گرم
شیر 310 میلی لیتر
کره (ذوب شده) 75 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری نصف قاشق چای خوری
آرد نول (الک شده) 90 گرم
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایع مقداری برای چرب کردن
بستنی وانیلی به مقدار لازم
پودر شکر (الک شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. آلبالوها را در قابلمه ای لعابی ریخته، 150 گرم از شکر را لابه لای آن ها بپاشید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، مخلوط آلبالو را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید و به مدت 20 دقیقه بجوشد، سپس بگذارید در دمای محیط بماند تا کاملاً سرد شود؛
2. در این فاصله، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را به همراه بقیه شکر در ظرفی ریخته و با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
3. در ظرفی دیگر، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید، سپس مخلوط شیر را به آن افزوده و با همزن دستی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
4. کفِ تابه ای کوچک را با قلم موی مخصوص آشپزی به مقداری روغن مایع آغشته کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. با ملاقه، مقداری از مایه کرپ را برداشته و در تابه بریزید؛
5. دسته تابه را بگیرید و آن را به صورت دَوَرانی بچرخانید تا مایه کرپ به طور یکنواخت، کفِ تابه را بپوشاند؛
6. زمانی که یک طرف کرپ طلایی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی رنگ شود. این کار را ادامه دهید تا مایه کرپ تمام شود. کرپ ها را به مدت 30 دقیقه روی کاغذ روغنی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. پس از خنک شدن، کرپ ها را رول کرده و در ظرف موردنظر بچینید، سپس آن ها را با مخلوط آلبالوی سردشده پر کنید. یک اسکوپ بستنی وانیلی روی کرپ ها قرار داده و روی آن را با پودر شکر و شربت آلبالوی سردشده تزیین و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید