آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد سیب زمینی قالبی

IMG_2387.JPG
20 دقیقه زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

ماست (غلیظ) 130 گرم
شبت خشک (پودرشده) 1 قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
سیب‌زمینی (پخته و نگینی خردشده) 400 گرم
شبت تازه (خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، ماست، شبت، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید؛
2. داخل قالب های استوانه ای را با قلم موی مخصوص آشپزی به کمی روغن زیتون آغشته کنید؛
3. سیب زمینی را به مخلوط ماست اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط را در قالب های چرب شده بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید؛
4. پس از این مدت، قالب را در ظرف مورد نظر قرار داده، به آرامی آن را به سمت بالا کشیده تا سالاد از قالب جدا شود، سپس آن را با مقداری شبت، تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

vq,d [ ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام کلمه شبت را تابحال نشنیدم نوعی سبزی هست؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر گرامی شبت همان شوید است و در فرهنگ لغات هر دو یک معنی را میدهند اما رسم الخط مجله و سایت سانازسانیا شبت است.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید