آشپزی بدون عشق معنا ندارد

استیک گوساله با سبزیجات

استیک گوساله با سبزیجات1.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

روغن زیتون 7 قاشق سوپ خوری (98 میلی لیتر)
سیر (با پوست، کوبیده شده) 1 حبه (5 گرم)
فلفل دلمه ای قرمز، زرد و سبز (خلالی شده) از هر کدام 1 عدد
آویشن (پودرشده) به مقدار لازم
قارچ (نصف شده) 4 عدد (80 گرم)
پیاز (خلال شده) 1 عدد (140 گرم)
جوانه گندم 200 گرم
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک به مقدار لازم
دانه کنجد 1/2 پیمانه
سرکه بالزامیک به مقدار لازم
فیله گوساله (خردشده) 4 عدد(500 گرم)
آرد ساده 4 قاشق سوپ خوری (36 گرم)

طرز تهیه


1. سه قاشق سوپ خوری از روغن زیتون را در تابه ای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم  کنید، سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید؛
2. فلفل دلمه ای و آویشن را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت زیاد به مدت یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید، سپس قارچ، پیاز، جوانه گندم، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مجدداً تفت دهید تا سبزیجات کاملاً نرم شوند؛
3. دانه کنجد را به این مواد اضافه و مخلوط کنید؛ سپس از روی حرارت بردارید، دو قاشق سوپ خوری دیگر از روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به آن اضافه کنید و هم بزنید؛
4. تمام سطح گوشت را به آرد آغشته کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ سپس گوشت ها را تکان دهید تا آرد اضافی آن ها بریزد؛
5. باقی مانده روغن زیتون را در تابه ای مناسب ریخته و گوشت ها را به مدت دو دقیقه از هر طرف روی حرارت زیاد سرخ کنید تا قهوه ای مایل به طلایی رنگ شوند. سبزیجات تفت داده شده را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس در ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.

نکته

دقت داشته باشید که تمام سبزیجات را باید ریز خرد کنید


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید