آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آلو ادویه دار با پرتقال

197579DSC_1877.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

آب 4 پیمانه (1 لیتر)
آب پرتقال نصف پیمانه (125 میلی لیتر)
شکر (نرم و دانه ریز) دو سوم پیمانه (100 گرم)
پوست پرتقال (نواری برش داده شده) 1 عدد (5 سانتی متری)
میخک 4 عدد
آلو قرمز (با پوست) 8 عدد (600 گرم)
چوب دارچین 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
ماست یک و یک سوم پیمانه (190گرم)

طرز تهیه

1.آب، آب پرتقال، نیمی از شکر، پوست پرتقال و میخک را در تابه ای مناسب ریخته، و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید.
2.سپس آلو، چوب دارچین و وانیل را افزوده، به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند. تا نرم شود. در اواخر پخت، چوب دارچین را درآورید.
3.با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، آلوها را درآورده، در هر بشقاب دو الی سه عدد از آنها را قرار دهید کمی از سس را روی آن بریزید و 20 دقیقه صبر کنید تا آلوها سرد شوند.
4.در این فاصله ماست را با الباقی شکر مخلوط کرده و به همراه آلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید