آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاپ کیک سیب

کاپ کیک سیب1.jpg

مواد لازم

شکر قهوه‌ای 150 گرم
کره 125 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
آرد نول قنادی (الک‌شده) 125 گرم
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
هل (پودرشده) یک چهارم قاشق چای‌خوری
سیب (رنده‌شده) 150 گرم
خامه (فرم‌گرفته) 200 گرم
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
چوب شور تعدادی برای تزیین
سیب 1 عدد
رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، شکر قهوه ای و کره را با همزن برقی، هم بزنید تا کرم رنگ شود؛
2. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد نول، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و هل را مخلوط و الک کنید؛
4. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید؛
5. سیب را به آن افزوده و هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند؛
6. یک تکه فویل آلومینیوم را به شکل توپ درآورید و پشت هر یک از کاغذهای کاپ کیک قرار دهید؛
7. به اندازه 3/2 قالب را از مایه آماده شده پر کنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد؛
8.  قالب ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت چهار تا پنج دقیقه بماند تا خنک شود، سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید و به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در ظرفی، رنگ خوراکی را با خامه مخلوط کنید؛
9. روی کاپ کیک ها را با خامه رنگی بپوشانید؛
10. در قسمت فرورفته هریک از کاپ کیک ها، یک عدد چوب شور قرار دهید؛
11. سیب را با کاتر برگ برش داده و با رنگ سبز، آن را رنگ کنید، سپس در کنار چوب شور قرار دهید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

رنجبراکباتان [ ۲۳ تير ۱۳۹۴ ]
پاسخ
میشه خواهش کنم دستور پخت کیک هویچ با گردو رو هم بذارین؟؟
ممنونم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید