آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیز کیک پنیری با شکلات کاکائویی

DSC_9594 (2).jpg

مواد لازم

بیسکویت شکلاتی (پودرشده ) 125 گرم
کره (ذوب شده) نصف پیمانه (80 میلی لیتر)
شکر قهوه ای 1 قاشق سوپ خوری (13 گرم)
کره 1 قاشق چای خوری (8 گرم)
خامه (شیرین شده) سه چهارم پیمانه (150 گرم)
پنیر خامه ای 250 گرم
پودر قند یک چهارم پیمانه (29 گرم)
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپ خوری (8 گرم)
آب یک چهارم پیمانه (40 میلی لیتر)
شکلات کاکائویی (خردشده) 90 گرم
شکلات شیری (ذوب شده) 25 گرم

طرز تهیه

1.کف قالب کمربندی 20 سانتی متری را با روغن مایع چرب کنید.
2.بیسکویت  شکلاتی را با کره مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. با استفاده از دست، مخلوط آماده شده را در کف و دیواره قالب به طور یکنواخت پخش کرده و به صورت دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
3.در ظرفی شکر، کره و دو قاشق سوپ خوری از خامه را مخلوط کرده، روی حرارت ملایم هم‌بزنید تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته روی سطح چیز کیک، بریزید.
4.یک دوم پیمانه از خامه را در ظرفی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
5.پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
6.پودر ژلاتین را با آب در ظرفی ریخته، هم بزنید و روی بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا رقیق شود.
7.مخلوط پنیر خامه ای(مرحله 5)، خامه فرم گرفته(مرحله 4) و شکلات کاکائویی خردشده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
8.ژلاتین رقیق شده را به مخلوط بالا افزوده، با قاشق پلاستیکی (لیسک) آن را هم زنید تا یکدست شود.
9.قالب را از یخچال درآورده، مخلوط آماده شده بالا را داخل آن بریزید.
10.شکلات شیری را با بقیه خامه در ظرفی ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست شود. پس از سردشدن در قیفی که سرماسوره باریک دارد بریزید و روی سطح چیز کیک را با آن تزیین کنید. روی آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.


نظر خود را بنویسید

شهرزاد یزدان ستا [ ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام خدمت شما
مخلوط مرحله ۳ که شامل خامه ،کره و شکر است را روی بیسکوییت ها اضافه کنیم یا در انتها بعد از اینکه مواد را روی آن اضافه کردیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز بر روی مواد چیز کیک اضافه کنید.
با تشکر از همراهی شما
مینا خلیلی [ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
من درست کردم بیسکوئیتش خیلی سفت شد چیکار کنم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
کاربر عزیز به دلیل وجود کره وقتی در یخچال میگذارید سفت میشود.
شما میتوانید به جای بیسکوییت شکلاتی از بیسکوییت سبوس دار استفاده کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید