آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خاکشیر و سیب

خاکشیر-و-سیب.jpg

4 قاشق سوپخوری #خاکشیر را در ظرفی حاوی مقداری آب سرد بریزید و بگذارید بماند تا ته نشین شود، سپس ظرف را کج کرده تا گرد و غبار و خاشاکِ روی آب، از خاکشیر جدا شود، چندین بار آبِ خاکشیر را عوض کنید تا خاکشیر کاملاً تمیز شود (روش ریگشور). 100 میلیلیتر آب #سیب قرمز را همراه 20 میلیلیتر آب لیموترش تازه و 30 گرم عسل در لیوان بریزید و هم بزنید، سپس 6 تا 8 تکه یخ را به آن بیافزایید. در آخر، خاکشیر را به نوشیدنی بیافزایید و آن را در لیوان مورد نظر بریزید، روی شربت را با برش های #لیموترش و سیب قرمز تزیین و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید