آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شربت زعفرانی و شربت تخم شربتی

تخم-شربتی-و-زعفران.jpg

نوشیدنی های مناسب ماه مبارک رمضان برای رفع عطش

شربت تخم‌شربتی   


مواد لازم:
شکر ‌/ 2 پیمانه (300 گرم)
آب / 1 پیمانه (160 میلی‌لیتر)
تخم‌شربتی / 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری (3 تا 6 گرم)
عرق نسترن / 1/2 پیمانه (80 میلی‌لیتر)
عرق بهارنارنج / 1/2 پیمانه (80 میلی‌لیتر)

روش تهیه
1. تخم شربتی را پس از پاک کردن در آب بخیسانید تا لعاب پس دهد. 
2. شکر و یک پیمانه آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود و چند جوش بزند. سپس شربت را از روی حرارت برداشته، بگذارید سرد شود. 
3. تخم شربتی ، عرق نسترن ، عرق بهارنارنج و مقداری آب به شربت اضافه کنید. در هنگام استفاده از شربت آن را هم بزنید تا تخم شربتی شناور شود.

شربت زعفرانی

مواد لازم: 
شکر / 2 پیمانه (300 گرم)
آب / 1 پیمانه (160 میلی‌لیتر)
زعفران (ساییده و حل شده در آب‌جوش) /  2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی‌لیتر)
گلاب / 1/4 پیمانه

روش تهیه
1. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود سپس زعفران را اضافه کنید تا شربت قوام بیاید. 
2. سپس از روی حرارت برداشته و گلاب را اضافه کنید. 
3. بگذارید شربت کاملاً سرد شود. سپس در هر لیوان 3 الی 4 قاشق از شربت را ریخته و آب به آن بیفزایید و سرو کنید

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید