آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیکن استراگانف

chicken-stroganoff_thecozyapron_12-13-15_3.jpg
4 تعداد نفرات

طرز تهیه

مواد لازم
سس بشامل 50 گرم
پیاز خلالی نازک خرد شده 1 عدد
روغن  مقدار لازم
سینه مرغ خرد شده 300 گرم
قارچ وررقه ای خردشد  50 گرم
قرص گوساله 1 عدد
خامه 50 گرم
سیب زمینی (خلالی و سرخ شده) / مقداری برای تزیین
کره 1/8 پیمانه
سیر (ریز خرد شده )/ 1 حبه
پاستا
روش تهیه
1.سس بشامل را آماده کنید.
2.پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
3.نوارهای باریک گوشت را به پیاز بیافزایید و کمی تفت دهید سپس سیر
و قارچ را به تابه بیافزایید و مجدداً تفت دهید.
1پیمانه آب و سس بشامل آماده شده / 4.قرص گوساله را پودر کنید. 4
را به آن بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را به تابه بیافزایید و هم بزنید.
5.در آخر، خامه و کره را به تابه بیافزایید، هم بزنید و از روی حرارت
بردارید. بیف استراگانف را در ظرف موردنظر به همراه سیب زمینی سرخ
شده، سرو کنید.
پیشنهاد
1.در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری )پاک و خردشده( به همراه
خامه به بیف استراگانف اضافه کنید.
2. این خوراک باید با حرارت زیاد و مدت کم پخته شود.
مواد لازم سس بشامل
کره (نرم شده) / 50 گرم
آرد (الک شده) / 40 گرم
برگ بو / 1عدد
پیاز / 1عدد
میخک / 3عدد
شیر / 3پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده)/ به مقدار لازم

1/4 قاشق چا یخوری / جوزهندی

روش تهیه سس بشامل
در قابلمه ای کره و آرد را روی حرارت ملایم قرار دهید. دائماً هم بزنید تا
بوی خامی آن گرفته شود، اما آرد تغییررنگ ندهد سپس قابلمه را از روی
حرارت بردارید. برگ بو را در پیاز فرو کرده، پس از آن، تعدادی میخک را
فرو کنید. شیر را به همراه پیاز روی حرارت قرار دهید تا گرم شود )ولی
جوش نیاید( سپس پیاز را از آن خارج کنید. شیر، مقداری نمک و فلفل
را به مخلوط آرد و کره بیافزایید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مجدداً
مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
در آخر پخت، مقداری نمک، فلفل و جوزهندی را بیافزایید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید