آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ بروکلی

سوپ بروكلي.jpg
2 تعداد نفرات 15 دقیقه 40 دقیقه

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 1/2 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
هویج (مکعبی ریز خردشده) 1 پیمانه
کلم بروکلی (ریز گل‌شده) 2 پیمانه
آرد گندم (الک‌شده) 1/4 پیمانه
کره (ذوب‌شده) 1/4 پیمانه
استاک مرغ 500 میلی لیتر
خامه 2 پیمانه
پنیر چدار (رنده‌شده) 1 پیمانه
جوزهندی (رنده‌شده) 1/4 قاشق چای خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. پیاز را در قابلمه‌ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس هویج را به آن بیافزایید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. در آخر، کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

2. آرد را در قابلمه‌ای دیگر حاوی کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. استاک مرغ را به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس آن را به‌تدریج به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا به‌مدت 40 دقیقه بپزد.

3. در دقایق آخرِ پخت، خامه، پنیر چدار، جوز هندی، مقداری نمک و فلفل سیاه را به سوپ بیافزایید و قبل از اینکه خامه بجوشد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید.

نکته

در تمام مدت زمان پختِ سوپ، حرارت باید ملایم باشد، زیرا حرارت زیاد باعث می‌شود تا سوپ دَلَمه کند.

جایگزین

در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به‌همراه 1/2 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید