آشپزی بدون عشق معنا ندارد

موس هلو و توت‌فرنگی

یک موس تابستونی و خوشرنگ و خنک

موس هلو و توت فرنگی.jpg

مواد لازم

پودر ژلاتین - 2 ق.س
آبلیموترش - 1 ق.چ
سفیده تخم مرغ - 2 عدد
پودر شکر (الک شده) - 150 گرم
خامه (فرم گرفته) - 200 گرم
وانیل شکری - 1 ق.چ
هلو (بدون هسته و پوره شده) - 400 گرم
توت فرنگی (پوره شده) - 400 گرم
پوست لیموترش (رنده شده) – 1/2 ق.چ

طرز تهیه

1. در ظرفی، پودر ژلاتین را با آبلیموترش و 80 میلیلیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود؛

2. در ظرفی دیگر، سفیده تخممرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند؛

3. خامه فرمگرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) بهآرامی به مخلوط سفیده تخممرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید؛

4. مایه آمادهشده را دو نیم کرده و به نیمی از آن پوره هلو و به نیم دیگر پوره توتفرنگی را افزوده و هم بزنید؛

5. یک لایه از مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و بهمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس مخلوط توتفرنگی را روی آن ریخته و مجدداً بهمدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملاً خود را بگیرد. پس از این مدت، موس هلو و توتفرنگی را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرمگرفته، هلو، توتفرنگی و ماکارون تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید