آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خوراک زبان با سس قارچ

3642561.jpg
4 تعداد نفرات VN_

مواد لازم

زبان گوساله / 1 عدد
برگ بو / 2 عدد
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
کره / 1 پیمانه (160 گرم)
آرد / 2 قاشق سوپ خوری (18 گرم)
آب گوشت / 1 پیمانه (160 میلی لیتر)
قارچ (ورقه شده) / 16 عدد (240 گرم)
آب لیمو ترش / 2 قاشق سوپ خوری (28 میلی لیتر)
فلفل سیاده (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی / 2 قاشق سوپ خوری (30 گرم)

طرز تهیه

 روش تهیه زبان :

1- زبان گوساله را با مقداری آب، برگ بو و فلفل به مدت شش ساعت بپزید، در اواخر پخت، مقداری نمک به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، زبان را از آب بیرون آورده، پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ورقه برش دهید؛

2- ورقه های زبان را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را سس قارچ بریزید و با سبزیجات پخته شده، تزیین و سرو کنید.

روش تهیه سس قارچ:

1- در تابه ای مناسب، نیمی از کره را روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در مرحله بعدی، آب گوشت را کم‌کم به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود.

2- کره باقی مانده را دو قسمت کنید، نیمی از آن را در ظرفی مناسب روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس قارچ را به همراه آب‌لیمو به آن بیفزایید و تفت دهید؛ نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید و به مواد بالا بیفزایید؛ (اضافه کردن آب لیمو به قارچ مانع از تیرگی آن می‌شود.)

3. در اواخر پخت، رب گوجه‌فرنگی را در باقی مانده کره تفت دهید تا رنگ آن تیره‌تر شود و به بقیه مواد سس اضافه کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل می توانید یک قاشق آرد ساده را در کره تفت دهید و به آب زبان اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید