آشپزی بدون عشق معنا ندارد

برگر با سس زیتون

طعمی که رقیب ندارد

3754401.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه 10 دقیقه

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) – 800 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) – به مقدار لازم
سس خردل – 3 قاشق سوپ‌خوری
جعفری (پاک و خردشده) – 40 گرم
جوزهندی (رنده‌شده) – 1 عدد
زیتون سبز (بدون‌هسته و خردشده) – 200 گرم
کنسرو دانه ذرت – 120 گرم
سس مایونز – 8 قاشق سوپ‌خوری
سیر (کوبیده‌شده) – 2 عدد
نان برگر – 4 عدد
پنیر بلوچیز – 4 ورق
گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) – 2 عدد
برگ کاهو (پاک‌شده) – 8 عدد
پیاز سفید (حلقه‌ای خردشده) – 2 عدد

طرز تهیه

1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس فلفل، سس خردل، جعفری و جوزهندی را به آن اضافه کرده و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. از مخلوط آمادهشده بهاندازههای دلخواه بردارید و در دست به شکل برگر فرم دهید.

2. زیتون، دانه ذرت و سس مایونز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس سیر را همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بیافزایید و هم بزنید تا سس آماده شود.

3. نانهای برگر را برش بزنید و از هر دو طرف تُست کنید.

4. برگرها را در تابه گریل گرمشده، از هر دو طرف گریل کنید. در اواخر گریل کردن برگرها، پنیر را روی آنها بگذارید تا ذوب شود.

5. روی لایه زیرین نان، بهترتیب گوجهفرنگی، کاهو، برگر و پیاز را قرار دهید، سپس سس را بریزید و لایه رویی نان را روی آن قرار دهید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید