آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی شکرلمه (شکلمه)

تُردتر از آنچه تصور می‌کنید.

شیرینی شکرلمه.jpg
20 تعداد نفرات 15 دقیقه 15 دقیقه

مواد لازم

آرد نخودچی: 1/4 پیمانه
بیکینگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری
پودر قند (الک‌شده): 1 پیمانه
روغن جامد: 1 پیمانه
هل سبز (پودرشده): 1/2 قاشق چای‌خوری
آرد سفید: به میزان لازم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. آرد و بیکینگ‌پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید.

3. پودر قند را همراه روغن جامد و هل در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط آرد را به‌تدریج به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به‌دست آید (خمیر نباید به دست بچسبد).

4. به اندازه یک فندق از مایه آماده‌شده بردارید و در دست به‌شکل گرد فرم دهید، سپس آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و روی شیرینی‌ها را با انگشت فشار دهید تا ترک بخورند.

5. سینی را 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید 15 دقیقه بماند تا سرد شود. شکرلمه را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

نکته

• در تهیه این دسر هرگز نمی‌توانید به‌جای روغن جامد، از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید.
• روی این شیرینی حتماً باید به‌صورت ترک‌خورده باشد.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید