دال ماش
کمتر از یک ساعت زمان لازم دارید.

مواد لازم
طرز تهیه
1.
پیاز را در قابلمهای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلاییرنگ شود.
250 میلیلیتر آب به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت
را ملایم کنید تا بهمدت 5 دقیقه بپزد و آبِ آن کاملاً تبخیر شود (در حین پخت پیاز،
آن را با قاشق چوبی کاملاً فشار دهید تا آبِ آنها گرفته شود).
2.
سیر، زردچوبه و زنجبیل را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید، سپس فلفل چیلی و فلفل
قرمز را به آن بیافزایید و تفت دهید.
3.
ماش خیس و آبکششده را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید. 500 میلیلیتر آب به آن
بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا بهمدت 35
دقیقه بپزد و آب آن تقریباً تبخیر شود. پس از پخت، نمک را به آن بیافزایید و دال
ماش را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید.