آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دال ماش

کمتر از یک ساعت زمان لازم دارید.

دال ماش.jpg
4 تعداد نفرات 10 دقیقه 40 دقیقه

مواد لازم

پیاز کوچک (نگینی خردشده): 2 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم
سیر (کوبیده‌شده): 2 حبه
زردچوبه (پودرشده): 1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل (پودرشده): 1 قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی قرمز (نگینی خردشده): 1 عدد
فلفل قرمز (پودرشده): 1 قاشق چای‌خوری
ماش : 2 پیمانه
نمک: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه



1. پیاز را در قابلمه‌ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. 250 میلی‌لیتر آب به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا به‌مدت 5 دقیقه بپزد و آبِ آن کاملاً تبخیر شود (در حین پخت پیاز، آن را با قاشق چوبی کاملاً فشار دهید تا آبِ آن‌ها گرفته شود).

2. سیر، زردچوبه و زنجبیل را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید، سپس فلفل چیلی و فلفل قرمز را به آن بیافزایید و تفت دهید.

3. ماش خیس و آبکش‌شده را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید. 500 میلی‌لیتر آب به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا به‌مدت 35 دقیقه بپزد و آب آن تقریباً تبخیر شود. پس از پخت، نمک را به آن بیافزایید و دال ماش را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید