آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش سیب‌ (لرستان)

خورش سیب .... لرستان.jpg
4 تعداد نفرات 25 دقیقه زمان آماده سازی 3 ساعت زمان پخت

مواد لازم

مغز ران (گوسفند یا گوساله خرد شده) 400 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پیاز (دو نیم شده) 1 عدد (140 گرم)
برگ‌بو 3 عدد
آب شش و یک چهارم پیمانه (1 لیتر)
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپ‌خوری (9 گرم)
پیازداغ 25 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سیب‌درختی(بدون هسته و حلقه‌شده) 3 عدد (500 گرم)
سرکه 80 میلی‌لیتر
شیره‌انگور یا خرما 1 پیمانه (320 گرم)

طرز تهیه

1. گوشت را در تابه‌ای حاوی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
2. پیاز را با برگ بو و شش پیمانه آب به آن اضافه کرده، زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
3. در اواخر پخت، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.
4. زمانی که تقریباً دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در بقیه آب حل کرده و  به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
5. سیب و سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما افزوده و هم بزنید، سپس به خورش بیفزایید و در ظرف را بگذارید تا بپزد و سیب‌ها تقریباً نرم شوند. سپس آماده سرو می باشد.

نکته

نمک این خورش باید کم‌تر از خورش‌های دیگر باشد تا در طعم شیرین آن تأثیر نگذارد.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید