کنسرو تنماهی را 20 دقیقه در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این مدت، کنسرو را از قابلمه خارج کرده و روغنِ آن را جدا کنید. سرکه پیاز را همراه روغنِ تن ماهی در ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید.
2
تخممرغها را در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بهمدت 10 دقیقه بپزد. پس از این مدت، پوست آنها را بگیرید و با چاقویی تیز، بهصورت حلقهای برش دهید.
3
نان باگت را بهصورت طولی برش بزنید، اما انتهای آن را جدا نکنید، سپس آن را مانند کتاب باز کنید و خمیرهای اضافی آن را با دست بردارید.
4
تنماهی و سس مایونز را در ظرفی بریزید و هم بزنید. قسمت زیرین نان را با قلمموی مخصوص آشپزی به مخلوط سرکه آغشته کنید (دقت کنید نان بیش از حد خیس نشود). مخلوط تن ماهی، گوجهفرنگی، ریحان، زیتون، تربچه، پیاز و تخممرغ را روی سرکه پیاز، داخل نان قرار دهید. دو طرف نان را فشار دهید تا کاملا به یکدیگر بچسبند، سپس آن را به دو قسمت برش دهید و سرو کنید.