آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آرد نول

Tapioca2.jpg

آرد نول یا آرد سه صفر ، آردی است مناسب برای قنادی.
از نظر محل نگهداری، آرد را باید در جای تمیز، خشک، خنک، عاری از بو، حشرات و جوندگان نگهداری کرد همچنین بسته بودن در ظرف نیز مهم است.
نکته دیگر اینکه هنگام خرید آرد، خساست به خرج دهید! و تنها به اندازه نیاز یک تا دو ماهه خود آرد را تهیه کنید و مخلوط کردن آرد تازه با آرد کهنه باعث کاهش کیفیت آن میشود.
برای پخت شیرینی و کیک لازم است آرد را دوبار الک کنید ، این کار علاوه بر هوا دهی به ذرات آرد، ناخالصی های آن را جدا کرده و کیفیت پخت را بهبود می بخشد.
بهتر است مواد حجم دهنده مانند بیکینگ پودر قبل از اضافه کردن به مایه کیک یا شیرینی با آرد مخلوط و الک شود.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید