آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خیس کردن برنج

IMG_0206.JPG

برنج را به دقت پاک کرده و آن را در ظرفی که حداقل پنج برابر حجم برنج باشد، بریزید و دو بار با آبِ سرد بشویید (هنگام شستن برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود)، سپس روی برنج مقداری آب ولرم بریزید، طوری که تقریباً 4 تا 5 سانتی متر بالاتر از سطح برنج را بگیرد. به ازای هر کیلوگرم برنج، 500 گرم سنگ نمک را شسته، در دستمال تمیزی قرار دهید و آن را روی برنج بگذارید. به جای سنگ نمک، می توانید از 200 گرم نمک کوبیده استفاده کنید. بهتر است برنج را پیش از پخت، خیس کنید (زمان خیساندن برنج به نوع آن بستگی دارد و معمولاً برای آبکش بین 8 تا 10 ساعت زمان لازم است. هرقدر برنج تازه تر باشد، زمان خیس کردن آن کمتر و هرچه کهنه تر باشد، زمان بیشتری برای خیس کردن نیاز دارد).

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید