آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دم کردن زعفران

images.jpg

زعفران در تمامی دستورات، ساییده و حل شده در آب است و برای تهیه آن می توانید به دو روش زیر عمل کنید:
1. یک قاشق چای خوری زعفران را در یک استکان ریخته و 3 تا 4 قاشق چای خوری آبِ جوش به آن اضافه کنید، سپس درِ استکان را با نعلبکی بپوشانید و آن را روی بخارِ آب قرار دهید تا دم بکشد.
2. زعفران پودرشده را در یک استکان ریخته و چند تکه یخ روی زعفران قرار دهید. درِ استکان را بگذارید و اجازه دهید تا یخ به تدریج ذوب شود. پس از هفت تا هشت ساعت، رنگ زعفران کاملاً در آب نمایان می شود.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید