آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مجموعه‌ دستورات تهیه انواع پاستا بر روی لوح فشرده

تاریخچه پاستا به تاریخ کشت گندم بازمی گردد. گندم حداقل 10000 سال است که کشت می شود و جالب است بدانید افسانه ای می گوید مارکوپولو پاستا را از چین به ایتالیا آورده است؛ اما درواقع رومیان باستان هزار سال پیش از مارکوپولو، پاستا می خورده اند. پاستا تا مدتها، غذای لوکسی به شمار می آمد و فقط موردمصرف اشراف زادگان و ثروتمندان بود، زیرا گندم دوروم موردنیاز برای تهیه آن گران بود؛ اما در قرن هفدهم، به دلیل کشت فراوان این گندم، پاستا نیز ارزان و راهی خانه های ایتالیایی ها شد، حتی نوع ساده ای از دستگاه تهیه پاستای خانگی ساخته شد تا آماده کردن خمیر آن، امکانپذیر و اقتصادی باشد. امروزه کارخانه های بزرگ مواد غذایی، پاستا را به صورت انبوه تولید میکنند، اما هر سرآشپز ایتالیایی ترجیح می دهد خمیر پاستای موردنیازش را خودش تهیه کند. پاستا در چهار نوع پاستای خشک گندم دوروم، پاستای تخم مرغ، پاستای سمولینا و پاستای گندم کامل (سبوس دار)، به صورت ساده یا مزه دارشده با اسفناج یا گوجه فرنگی تولید می شود.

عنوان شماره صفحه
پاستا چیست؟ 2
چرا همه جای دنیا پاستاست؛ ولی در ایران ماکارونی است؟ 2
آداب پاستاخوری 2
فوت و فن های تهیه یک پاستا خوب 3
انواع پاستا 3
اسپاگتی با ریحان و فلفل 4
کنچلینی با سس خامه 5
فتوچینی با سس آلفردو 6
پنه با سس آلفردو 6
پنه با سس بلونزه 7
اسپاگتی (ایتالیا) 8
راویولی اسفناج 9
پاستا با سس پستو 10
اسپاگتی با ژامبون و قارچ 11
پاستا با بادام پرک 12
پاستای بانجان 13
پاستیتسیو 14
اسپاگتی با کوفته های پنیری 15
اسپاگتی با گوجه فرنگی خشک 16
کاربونارا با بوقلمون 17
فتوچینی با سس گوجه تازه 18
اسپاگتی با لیمو 19
اسپاگتی با سس عدس 20
اسپاگتی با ماهی 21
اسپاگتی با سس رست شده 22
اسپاگتی با مرغ شیرین 23
اسپاگتی با میگو 24
اسپاگتی پنیری با نخودفرنگی 25
اسپاگتی با تن ماهی 26
اسپاگتی به سبک سورنتو 27
اسپاگتی کدو 28