آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دایره المعارف دو جلدی آشپزی ایرانی

دایره المعارف دو جلدی آشپزی ایرانی
از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان

دایره المعارف نفیس آشپزی ایرانی ، 2 جلدی ، حاوی 642 دستور غذایی اصیل از زمان مادها تا امروز جمع آوری شده است. این مجموعه حاوی سی دی آموزشی تصویری مرحله به مرحله است. این کتاب حاصل بخشی 37 سال تلاش ساناز مینایی است که با همراه در تمام دستورات غذایی اشپزی به روایت ساناز سانیا تمرکز بر روی اصول صحیح پخت و ایجاد طعم های منحصر به فرد است این بخش که باعث می شود دستپخت شما متفاوت باشد. آموزش دقیق بر پایه راز و رمزهای اشپزی است و دیگر مزیت کتاب این است که هر دستوری که سایر اقوام با شیوه های مختلف آن را تهیه می کنند در این مجموعه گرد اوری شده است.
این مجموعه دو جلدی حاوی 565 صفحه گلاسه است تمامی دستورات حاوی عکس های رنگی است و با چاپ و صحافی بسیار نفیس منتشر شده است. تلاش مجموعه حاضر احیای فرهنگ اصیل آشپزی ایران و اقوام آن است که در بحبوحه تغییر سبک امروزی در حال رنگ باختن است. این کتاب مرجع علاوه بر بازنگری کامل دستورات غذایی , بخشی را نیز به تغییرات عمده و اساسی در نحوه استفاده از مواد اولیه اختصاص داده است. این کتاب در کنار جلد 1 دایره المعارف " نکته ها و تکنیک های آشپزی " و عناوین دیگر آن ها که به تدریج منتشر خواهند شد به عنوان مرجعی مطمئن برای همه مشتاقات هنر آشپزی می باشد .
سفارش :
22722593 – 22722467