
تمامی محصولات سانازسانیا را بصورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی سانازسانیا سفارش دهید
کلیک کنید www.sanazsania.shop
خرید اینترنتی = ارسال رایگان
دایره المعارف نکته ها و تکنیک های آشپزی
این کتاب، پیشنیاز و مرجع
اصلی شما خواهد بود و برای حرفه ای بودن به آن نیاز خواهید داشت. این کتاب، علاوه
بر بخشیدن بینشی حرفه ای، کمک میکند تا بهراحتی، هزینههای مواد مصرفیتان را
کاهش دهید.
برای ایجاد
طعمی متفاوت در آشپزی، تنها داشتن دستور غذایی معتبر کافی نیست؛ باید اصول شناسایی
مواد اولیه را بدانید، مناسب ترین روش پخت، هماهنگی طعم
ها، انتخاب و خرید و اماده سازی و نحوه پخت صحیح و تکنیک های اشپزی مثل بلانچ ،
استاک، مرینیت... مواد اولیه را نیز
باید بشناسید. بهوسیله این کتاب، میتوانید بر اساس ذایقه تان، دستور غذایی ویژه
خودتان را تولید و کاملاً متفاوت عمل کنید.
عناوین کلی
کتاب شامل :
ایمنی و بهداشت
در آشپزخانه
(شامل تمام نکاتی که برای سلامت خود و خانوادهتان باید رعایت کنید)
ابزار و تجهیزات
(هر آنچه که
باید در آشپزخانهتان وجود داشته باشد بههمراه نحوه استفاده و کاربرد آنها)
ماهی و آبزیان،
ماکیان، پرندگان و گوشت قرمز
(شامل روشهای
انتخاب گوشت قرمز و سفید، بر اساس نوع دستور غذایی، آمادهسازی، روشهای بُرش، مزهدار
کردن، روشهای پخت)
لبنیات، تخم
پرندگان و ماکیان، سبزیجات و صیفیجات
(شامل انتخاب،
آمادهسازی، نگهداری، هماهنگی طعم، موارد مصرف )
بُرش
(شامل انواع
بُرش و آمادهسازی هر نوع مواد اولیه که در نحوه پخت نقش مهمی دارد)
حبوبات، غلات، آجیل و مغزها
(شامل آسیاب
کردن، خلالی کردن، بودادن، پوست گرفتن)
مرکبات
(شامل تلخی
گرفتن، شیرین کردن، خشک کردن و آبگیری مرکبات )
روغن، چاشنی
(شکر، عسل،
نمک)، قهوه (شامل انواع قهوه، تفاوت قهوهها و نحوه سرو آنها)
روشهای پخت
(حفظ ارزش غذایی
و طعم مواد با انتخاب روش درست پخت، شامل 14 روش پخت، کاسرول، بریز کردن، پخت در
قابلمه، بخارپز کردن)
استاک
(ویژه حرفهایها،
سبزیجات معطر برای عطر و طعم دهی به غذا، انواع استاک و کاربردهای آن)
اصطلاحات آشپزی
(اصطلاحاتی که
باید حتماً به آن ها مسلط باشید)
پشتیبانی: 22722508