آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شماره ۱۳۳ (اردیبهشت ۹۸) سانازسانیا

از این پس مجلات سانازسانیا را دیجیتال دریافت کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود آن به لینک زیر مراجعه نمایید

www.sanazsania.shop 


شماره 133 (اردیبهشت 98) سانازسانیا

گذری در بهشت ماه‌ها

به راستی سرعت روزگار چقدر بالاست! انگار همین دیروز بود که از خبر آمدن بهار و سرسبز شدن درختان سر ذوق آمده بودیم. هنوز شور و شوق نوروز از سرمان بیرون نرفته که باید نوید آمدن زیباترین ماه سال را بدهیم و خود را برای استشمام عطر گل‌ها و تماشای دشت‌های پُر از شقایق‌های وحشی آماده کنیم.

اردیبهشت آمد و چه خوش آمد. ماهی زیبا که بی‌حکمت این نام را از آنِ خود نکرده است. به راستی که اردیبهشت، بهشت ماه‌هاست. شکوفا شدن گل‌ها و باز شدن لبخند درختان، آب شدن برف کوه‌ها و صدای جاری آب رودها، نغمه و سرور بلبلان و چکاوک‌های عاشق و هوایی بس دلپذیر و بی‌نظیر، خوردنی‌های بامزه و میوه‌های خوشمزه همه در یک قاب جمع شده‌اند تا بهشتی هرچند کوتاه و هرچند گذرا را برای ما رقم بزنند تا خود را بیازماییم و از این نعمت‌ها استفاده کنیم.

اردیبهشت امسال اما کمی بهشتی‌تر شده، چراکه با یکی از ماه‌های بهشتی خداوند، یعنی ماه مبارک رمضان همگام و همسفر است. از این‌رو، «سانازسانیا» در این شماره، با یک تیر دو نشان زده است و برای مخاطبان و علاقه‌مندان به آشپزی هم غذاهای اردیبهشتی آماده کرده و هم غذاهایی از جنس سحر و افطار.

ریواس، گوجه‌سبز و نخودفرنگی ازجمله نوبرانه‌های پُرطرفدار و محبوب در این ماه محسوب می‌شوند. همین را بهانه‌ای قرار داده‌ایم تا پرونده‌ای پُربار از آشپزی با نخودفرنگی و خوراک‌هایی با ریواس و گوجه‌سبز را به مخاطبان خود آموزش دهیم.

از آشپزی با نوبرانه‌ها که گذر کنیم، به خوراک‌های ویژه رمضان می‌رسیم؛ غذاهایی پُرمغز و پُرخاصیت برای سحری و افطار. یکی از کلیدی‌ترین و ثابت‌ترین عنصر سفره‌های رمضانی، خرما است. در ابتدا شما را با خواص، ویژگی و انواع این ماده غذایی پُرخاصیت آشنا می‌کنیم و بعد به سراغ آموزش چند نوع دسر خرمایی می‌رویم.

رمضان ماه پُربرکتی است و سفره رمضان مملو از غذاها و دسرهای مختلف است؛ از زولبیا و بامیه گرفته تا آش و شیربرنج؛ لذا سعی کرده‌ایم در این شماره، علاوه بر غذاهای مرسوم، انواع مختلف حلوا را آموزش دهیم تا این بار سفره افطار را با رنگ و لعابی خاص‌تر تزیین کنید.

فهرست

بایدها و نبایدهای غذایی در رمضان

کله جوش

آش بلغور

آش شیر

کوکوی شیرین

کوکوی پنیر

خوراک ریواس

خوراک ماش

تابه بریان

دال عدس

خورش گوجه سبز

فسنجان کشک (فسوجن کشک)

خورش هویج آلو

پلو هزاری

رمضان، ماهی برای آموزش عادات غذایی سالم

خاگینه های ما هرمضان

سوپ عدس سنتی

فلافل عربی

کوفته ترکی

پیراشکی مراکشی

بقچه های اسفناج عربی

کاری نخود

رولت بادنجان

کِسکِک (خوراک گندم ترکیه )

کَبسه (لبنان )

رندانگ (بریانی مالزی)

هر آنچه از نخودفرنگی باید بدانید

سالاد نخودفرنگی خامه ای

پوره نخودفرنگی

یتیمچه نخودفرنگی

واویشکای نخودفرنگی

سوپ نخودفرنگی

اسپاگتی پنیری با نخودفرنگی

کوکوی نخودفرنگی

خورش نخودفرنگی

نخودفرنگی پلوی مکزیکی

آشنایی با خواص و انواع خرما

خرمای توپر

ترافل خرما

نان خرمایی

بقچه های خرما

کنافه

کاستارد زعفرانی

زولبیا

بامیه

رشته خشکار

دیگچه

شیربرنج

زیره جوش

رولت حلوایی دورنگ

حلوای بادام

حلوا شیره

حلوای گیاهی

حلوای عسلی

حلوای هندی (گاجار)

آشنایی بارازهای حلواپزون

تفاوتهای فیتنس و بدنساز ی