ویژه نامه نوروز اسفند 97 سانازسانیا (131)
پی دی اف این مجله را از اینجا دانلود کنید و در صورت تمایل به خرید نسخه کاغذی مجله می توانید برای سفارش با شماره تلفن 22722508 - 021 تماس بگیرید.
اسفند یعنی نزدیک شدن به آغاز راه
برگ دیگری از تقویم باز شد و اسفند آمد؛ ماهی که علیرغم ظاهر سرد و سفیدپوش خود، پیامآور سبزی و طراوات است. ماهی که آدمی را به نو شدن وا میدارد. اسفند با کولهباری از شوق و شور و امید آمد. هرچند ماهی زمستانی است؛ اما پُر از تازگی و هوای خوب است. فرزند آخر زمستان، بوی بهار را در تکتک لحظههای خود جای داده است.
درختان کمکم از خواب شیرین زمستانی بیدار میشوند و خود را برای شکوفا کردن غنچههای بهاری مهیا میکنند. اسفند یعنی پیش به سوی خانهتکانی؛ آماده کردن سبزه برای سبزترین روز سال؛ شوق کودکانه رنگ کردنِ تخممرغ و خیره شدن به ماهی کوچک قرمز که در تُنگ بلور به خیال خود موجسواری میکند.
اسفند امسال با تمام ویژگیها و زیباییهای خود اما یک مزیت دیگر هم دارد که آن را متفاوت از هر سال دیگری کرده است و آن روز مادر و روز پدر است که امسال هر دو در اسفندماه جای گرفتهاند. اسفند یعنی یکسال دور شدن از پایان راه و نزدیک شدن به آغاز راه.
«ساناز سانیا» هم به رسم هر ساله خود، ماهنامه اسفندماه را در قالب ویژهنامهای پُر از شیرینیهای خاص نوروزی منتشر میکند. ویژهنامهای که همه چیز از آداب و رسوم و نکات خانهداری تا آموزش تهیه شیرینی برای سفره عید در آن دیده میشود.
در ویژهنامه شماره (1) علاوه بر ارایه دستورات شیرینی ویژه عید، به آموزش چندین خوراکی خاص برای شب چهارشنبهسوری نیز پرداختهایم. شیرینیهای سنتی و مدرن در این شماره حسابی چشمنوازی میکنند؛ شیرینیهایی که تماشای تصاویر آنها، قطعاً میل به آماده کردنشان را در شما ترغیب میکنند. با تهیه این شیرینیها، میتوانید کام میهمانان نوروزی خود را به سبکی نو و متفاوت شیرین کنید، طوریکه خاطرهای ماندگار را در ذهنشان ایجاد کنید.
علاوه بر اینها، به بهانه قدردانی از مقام مادر، کیکی را نیز بهعنوان «کاپکیک روز مادر» آموزش دادهایم؛ عشق و محبت را چاشنی کار کنید و با تهیه این کیک، روز مادر امسال را متفاوت برگزار کنید. نکات طلایی و کلیدی تهیه شیرینی و ابهام و سردرگمی در خصوص چاقکننده بودن یا نبودن آجیل هم از دیگر مطالبی است که در این شماره برایتان در نظر گرفتهایم.
فهرست
آئین چهارشنبه سوری
آش اسفندی
آجیل چهارشنبهسوری
آجیل زنجبیلی
آجیل شکری
برنجک
میوههای خشک
نوروز؛ روز نو شدن
10نکته طلایی در شیرینیپزی
پادرازی
شیرینی نخودچی
پفک گردویی
شیرینی زعفرانی
نان پنجرهای
نان برنجی
نان چرخی
ساق عروس
نارگیلی بازاری
شیرینی سپهسالاری
شیرینی نعلی
شیرینی مشهدی
قرابیه (تبریز)
کلمپه
گز (اصفهان)
قطاب
باقلوای سه رنگ
میکادو
سوهان کنجدی
باورهای غلط در مورد مصرف آجیل
باقلوای لانه کبوتری
شیرینی اُسکار
پای ووپی
شکر بورا
شیرینی گردو روسی
لوکوم انار (ترکیه)
نان خطایی (هند)
بمبهای زنجبیلی
آلفاژور شکلاتی نارگیلی
روگلاش اَرده
مرنگ
مارشمالو
بیسکوییت کنجدی چیا
بیسکوییتهای چدار
کوکی تافی انگلیسی
کوکی پرتقالی
کوکی کرهای دانمارکی
کوکی شکلاتی زنجبیلی
دنیای ترافل
اعتدال را رعایت کنید و از نوروز لذت ببرید
فاج شکلاتی کلاسیک
شکلات آجیلی
شکلات مغزدار
شکلات بیسکوییتی
تخممرغهای شکلاتی
کاپکیک روز مادر
توپک سوخاری
بازوی سوخاری
شیرینی زعفرانی
فیله مرغ چوبی
خانهای تمیز، مرتب و البته سالم